Een woonbeleving

 

Voor meer impressies van Parc Imstenrade klikt u op deze link.

Comfortabel wonen in een oase van rust met sfeer en stijl. Dát is wonen in het gastvrije Parc Imstenrade, een prachtig residentieel complex met zo’n 250 ruime en smaakvolle (senioren)appartementen. Hier kunt u wonen zoals ú dat wenst. Of u helemaal zelfstandig of zorgbehoevend bent. En of u nu gesteld bent op privacy of juist op prettige sociale contacten om u heen. In Parc Imstenrade kan het allemaal met een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor nu én voor later. Met alle benodigde service en hulp, van huismeester tot zorgverlening. Compleet op maat en 24 uur per dag.

Gewoon, in uw eigen woning. En dat is een geruststellende gedachte.

Parc Imstenrade draagt niet voor niets deze naam. Hier woont u daadwerkelijk in een park, met aangrenzend bos. De bomen, bloemen, struiken en waterpartijen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze reiken tot aan uw eigen woning. Het is heerlijk toeven in de prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin. Deze is van en voor alle bewoners.

U kunt er gezellig keuvelen onder de linden in de schaduwtuin. Of geniet u liever van de charmes van de Engelse tuin? Elk seizoen kunt u in Parc Imstenrade genieten van de natuur; van tjilpende vogels die nestjes bouwen, van de geuren van voorjaarsbloesem en van prachtige herfstkleuren.
Een heerlijke ervaring!

In het Parc staat overal tuinmeubilair met parasols waar men in de zomer heerlijk kan verblijven. De tuin heeft een fruitbomengalerij waar men in het voorjaar kan genieten van de bloesems en in het najaar van het fruit. Zin in een wandeling? Dat kan op het Crapelspad, waar u met een beetje geluk roofvogels, konijnen of hazen tegen komt.