Vrijwilligerswerk

Op dit moment, juli 2020, zijn er geen vacatures voor vrijwilligers. 

 

Maak gebruik van jouw talenten: word vrijwilliger bij Vitalis Parc Imstenrade

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Zoek je voor een paar uur per week een zinvolle invulling? Heb je affiniteit met ouderen, heb je geduld, ben je evenwichtig en flexibel? Dan kun je aan de slag als vrijwilliger bij Vitalis Parc Imstenrade en lever je een waardevolle bijdrage aan het welzijn van ouderen.

Wat kan ik doen?

Er zijn bij Parc Imstenrade diverse mogelijkheden voor vrijwilligers. Wij zoeken o.a. gastvrouwen/-heren voor Zorgvilla Hoog Hees, ondersteuning bij Kleinschalig Groepswonen PG, helpende handen tijdens activiteiten bij Dagbesteding ‘De Salon’.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Het werken als vrijwilliger geeft veel voldoening en waardering. Er heerst een prettige sfeer. Je verblijft in een prachtige, residentiële omgeving. Je doet nieuwe contacten op. Je kunt je ook verder ontplooien, bijvoorbeeld via infosessies en online trainingen. Met de vrijwilligersovereenkomst ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens jouw aanwezigheid. Naast onze waardering bieden wij een dankjewel in de vorm van een gezellige middag met afsluitend etentje en een kerstborrel met kerstgeschenk.

Heeft u interesse?

Mail of bel met Jeannette Ribbens, coördinator vrijwilligerswerk, bij voorkeur per e-mail: j.ribbens@vitalisgroep.nl of telefonisch 06-57330398.