Vrijwilligerswerk

Maak gebruik van jouw talenten en word vrijwilliger bij Vitalis Parc Imstenrade!

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Zoek je voor een paar uur per week een zinvolle invulling? Heb je affiniteit met ouderen, heb je geduld, ben je evenwichtig en flexibel? Dan kun je aan de slag als vrijwilliger bij Vitalis Parc Imstenrade en lever je een waardevolle bijdrage aan het welzijn van ouderen.

Wat kan ik doen?

Er zijn bij Parc Imstenrade diverse mogelijkheden voor vrijwilligers. Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers, denk hierbij aan gastvrouwen/-heren voor zorgvilla Hoog Hees, ondersteuning bij kleinschalig groepswonen en een helpende handen tijdens activiteiten bij dagbesteding ‘de Salon’. Kijk onderaan de pagina voor onze actieve vacatures. Staat hier niets bij? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie in onze residentie en gaan met u op zoek naar het vrijwilligerswerk waarin uw kwaliteiten en voorkeuren het best tot zijn recht komen.

Wij bieden aan, u beslist.

Wat krijg je ervoor terug?

Het werken als vrijwilliger geeft veel voldoening en waardering. Er heerst een prettige sfeer. Je verblijft in een prachtige, residentiële omgeving. Je doet nieuwe contacten op en je kunt je ook verder ontplooien, bijvoorbeeld via infosessies en online trainingen. Met de vrijwilligersovereenkomst ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens jouw aanwezigheid. Naast onze waardering bieden wij een dankjewel in de vorm van een gezellige middag met afsluitend etentje en een kerstborrel met kerstgeschenk.

Vacatures:

================================================================================

Voor verschillende afdelingen zijn we opzoek naar mensen met muzikaal talent of een bijzondere hobby.

Kijk voor meer informatie: Vrijwilliger met talent

================================================================================

Onze afdeling kleinschalig wonen zoekt vrijwilligers om te wandelen met bewoners. 

Kijk voor meer informatie: Vrijwilliger Kleinschalig wonen wandelen

================================================================================

Onze afdeling kleinschalig wonen zoekt vrijwilligers ter ondersteuning van hun gezellig muziekmiddagen. 

Kijk voor meer informatie: Vrijwilliger Kleinschalig wonen muziekmiddagen

Heeft u interesse?

Mail of bel vrijblijvend met Dave Otten, coördinator vrijwilligerswerk, per e-mail via: d.otten@vitalisgroep.nl of telefonisch via: 06-57330398.

(werkdagen maandag en donderdagochtend)