Service op maat

Parc Imstenrade biedt bewoners een groot aantal voorzieningen. Uw verse boodschappen, een tijdschrift of wenskaart haalt u in de Parcshop. Brasserie La Valeur serveert heerlijke lunches en diners. Of gewoon een kopje koffie met wat lekkers. Bijkletsen, een kaartje leggen of het volgen van bijvoorbeeld schilderlessen, kan in de Orangerie, het Rendez-Vous of de Barbier. Verder organiseren we onder meer concerten en feestelijke activiteiten, zoals een high tea of een oesteravond. Voor een moment van stilte en bezinning of het bijwonen van een dienst, bent u van harte welkom in het stiltecentrum en de kapel.

Een groot aantal diensten staat ter beschikking. Zo kunt u hulp inschakelen bij het koken of het doen van de boodschappen. Er is uitgebreide verzorgende hulp, dagbesteding, fysiotherapie, een kapper en pedicure. Wij hebben een breed scala aan gemaksdiensten, waarvan u tegen een vergoeding gebruik van kunt maken. U bepaalt natuurlijk zelf waarvan u gebruik maakt. Want u leidt immers het leven dat u zelf wilt!

Als u verhuist naar een woonvoorziening van Vitalis, hoeft u uw vrijheid geenszins op te geven. Dat is namelijk het uitgangspunt van de Vitalis WoonZorg Groep. Een organisatie die in Zuid-Nederland woonzorg- en verpleeghuisappartementen voor senioren beheert, waaronder Parc Imstenrade.

De Vitalis WoonZorg Groep geeft u alle ruimte uw eigen leven in te vullen. Kies zelf de woning en de zorg en dienstverlening die bij u past. Perfect afgestemd op uw leefstijl, inkomen en fysieke gesteldheid.

De uitgangspunten van Vitalis WoonZorg Groep:

  • uw vraag bepaalt de dienstverlening;
  • uw welzijn staat voorop: Vitalis WoonZorg Groep geeft u de mogelijkheid uw leefwijze zoveel mogelijk te behouden, ook wanneer uw zorgvraag toeneemt;
  • samenhangende voorzieningen voor wonen, zorg en welzijn onder één dak;
  • 7 x 24 uur professionele zorg en dienstverlening.

Parc Imstenrade voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. Elke woning is aangesloten op een slim systeem dat alarmeringen als brandmeldingen, inbraakpreventie en valdetectie kan regelen. Met de videofooninstallatie ziet u altijd wie er voor de deur staat. Nog meer wensen? Wij breiden de technische voorzieningen graag voor u uit. En voor eerste hulp doet u via een oproepsysteem snel en eenvoudig een beroep op het Care Office. Er is 24 uur per dag iemand bereikbaar die op uw alarmering kan reageren. Wonen in Parc Imstenrade betekent dus wonen met een gerust en veilig gevoel.