Zorgvilla Hoog Hees

Comfortabel verpleegd wonen in een stijlvolle Zorgvilla

Zorgvilla Hoog Hees is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor mensen met een intensieve somatische zorgbehoefte, die in stijl willen wonen in een aangepaste en representatieve Zorgvilla.

Zelfredzaamheid, persoonlijke aandacht en waardigheid staan centraal bij bewoners en gasten. Wonen en leven in Zorgvilla Hoog Hees als waardevol alternatief voor een verblijf in een verpleeghuis.

De Zorgvilla ligt in een prachtig bosrijke omgeving die uitnodigt tot buitenleven. Een beweegtuin en jeu de boules baan liggen naast de Zorgvilla.

Wonen en leven

Zorgvilla Hoog Hees is gelegen op een unieke locatie in Heerlen nabij het Imstenrader bos en behoort tot Residentie Parc Imstenrade, onderdeel van de Vitalis Zorggroep.

De Zorgvilla bevat 9 studio’s verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping; er is een personenlift aanwezig. Elke studio is verschillend van grootte en heeft een eigen pantry en sanitaire ruimte. Enkele studio’s zijn geschikt voor echtparen. Alle studio’s zijn recent gerenoveerd, volledig ingericht op intensieve zorg en voorzien van zorg- en rookalarmering en videofoon.

Er zijn sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes zoals een living, keuken en kleine fitnessruimte. In de living kan men gebruik maken van een ontbijt- en lunchbuffet of dineren. Er is aandacht voor bourgondisch genieten.

U bent van harte welkom Zorgvilla Hoog Hees te bezoeken en te bekijken. U kunt hiervoor een afspraak maken met Anny Hupperetz, manager Zorgvilla Hoog Hees. Ook voor al uw andere vragen over de Zorgvilla.

T 045-4004624 , E a.hupperetz@vitalisgroep.nl.

Zorgvilla Hoog Hees – Zandweg 178 – 6418PB Heerlen – http://www.zorgvillahooghees.nl