Vrijwilligerswerk

Maak gebruik van jouw talenten: word vrijwilliger bij Vitalis Parc Imstenrade

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Zoek je voor een paar uur per week een zinvolle invulling? Heb je affiniteit met ouderen, heb je geduld, ben je evenwichtig en flexibel? Dan kun je aan de slag als vrijwilliger bij Vitalis Parc Imstenrade en lever je een waardevolle bijdrage aan het leven van ouderen.

Wat kan ik doen?

Er zijn bij Parc Imstenrade diverse mogelijkheden voor vrijwilligers. Wij zoeken gastvrouwen/-heren voor Zorgvilla Hoog Hees (revalidatie), ondersteuning bij Kleinschalig Groepswonen PG, helpende handen tijdens activiteiten bij Dagbesteding ‘De Salon, hulp bij concerten op zondag. Daarnaast krijgen wij steeds meer vraag naar vrijwilligers voor één op één contacten. Een maatje om te wandelen, samen koffie te drinken, te winkelen, een gezelschapsspel te spelen, een goed gesprek mee te voeren.

Neem eens een kijkje in onze vacaturebank

Wat krijg je ervoor terug?

Het werken als vrijwilliger geeft veel voldoening en waardering. Er heerst een prettige sfeer. Je verblijft in een prachtige omgeving. Je doet nieuwe contacten op. Je kunt je ook verder ontplooien, bijvoorbeeld via scholing. Met de vrijwilligersovereenkomst* ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens jouw aanwezigheid. Je hebt recht op een tegemoetkoming in de reiskosten. Naast onze waardering bieden wij een dankjewel in de vorm van een jaarlijks uitstapje met afsluitend etentje en een kerstborrel met kerstgeschenk.

Neem contact op of maak een afspraak

Mail of bel met Jeannette Ribbens, coördinator vrijwilligerswerk, j.ribbens@vitalisgroep.nl of telefoonnummer 045-4004600.